100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD MONDEO V Sedan 2.0 Hybrid 190 PK
Bouwjaar 09.2014 - tot heden

Remschijven FORD MONDEO V Sedan (CD) 2.0 Hybrid

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Goedkope remschijven FORD MONDEO V Sedan (CD) 2.0 Hybrid

De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Er zijn veel onderdelen die samenwerken met de remschijven. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.

Remblokken en -schijven speciaal voor uw FORD MONDEO V Sedan (CD)

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Dit veroorzaakt doorgaans een schurend geluid. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Geperforeerde remschijven worden ook wel sportschijven genoemd.

Last van piepen?

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw FORD. Van het merk BrakeMax hebben wij geperforeerde sport-remschijven. Deze schijven zijn voorzien van perforaties waardoor de koeling optimaal is. Daarbij zijn ze gemaakt van een hoog gekoolde legering. Wanneer er op de achteras ook remschijven zitten, zitten daar ook remblokken op.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.