100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD RANGER 2.5 i 166 PK
Bouwjaar 11.2011 - tot heden

Remschijven FORD RANGER (TKE) 2.5 i

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.
Remschijven achterzijde

Goedkope remschijven FORD RANGER (TKE) 2.5 i

De remdelen kunnen gaan vervormen. Dan gaat de auto trillen bij het remmen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw FORD RANGER (TKE), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Versleten remschijven zijn te herkennen aan de dikte. Het loopoppervlak moet een minimale dikte hebben. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Remblokken en -schijven speciaal voor uw FORD

APK test onder andere de werking van de remmen. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LADAGMCMINIVAUXHALLSMARTMITSUBISHI. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Last van piepen?

Meer warmte-afvoer komt door meer massa. Dankzij rembekrachtiging hoeft u minder kracht op het rempedaal uit te oefenen. Dit veroorzaakt doorgaans een schurend geluid. De toekomst heeft elektrisch remmen in petto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.