Remschijven GMC

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Roest op de remschijven

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw GMC, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Gietijzer en legeringen worden gegoten. Door een schijf te voorzien van een hittebestendige spray, kan roest voorkomen worden.

Verschillen tussen remschijven

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Versleten remschijven zijn te herkennen aan de dikte. Het loopoppervlak moet een minimale dikte hebben. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Het abs-systeem gaat in werking bij een noodstop.

Remonderdelen auto

De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. BREMBO maakt gebruik van high carbon: een hoge kwaliteits legering. Er komt heel veel kracht op te staan. Het is dus belangrijk dat de dikte van de schijfrem altijd in de gaten wordt gehouden. De remschijven van BrakeMax brengen tot wel 30% meer remvermogen.

Bekijk ook alle gmc remschijven op RemOnderdelen.nl