Remschijven INFINITI

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Roest op de remschijven

De diameter van de remschijf moet ook gelijk zijn. Alle andere chassis-onderdelen staan buiten het remsysteem. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Versleten remschijven zijn te herkennen aan de dikte. Het loopoppervlak moet een minimale dikte hebben.

Verschillen tussen remschijven

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Jurid, Lucas, Rofren, Textar, Pagid, TRW, ABS, Bendix en Bosch Auto schijven moeten binnen bepaalde hokjes vallen. BREMBO maakt gebruik van high carbon: een hoge kwaliteits legering. De casting wordt bewerkt wanneer deze is uitgehard.

Remonderdelen INFINITI

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Door circulatie van het voertuig wordt afvalwarmte gecreëerd. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Bekijk ook alle infiniti remschijven op RemOnderdelen.nl