100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: INFINITI
Gekozen auto:INFINITI QX50 I 37 AWD 320 PK
Bouwjaar 08.2013 - tot heden

Remschijven INFINITI QX50 I 37 AWD

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Remblokken en -schijven speciaal voor uw INFINITI QX50 I 37 AWD

Bij schijfremmen komen haarscheuren ook erg vaak voor. Grotere diameters schijven zie je vaak bij snellere auto/’s. Gietijzer komt minder veel voor als component. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Als er een minimale dikte bereikt is, is het van belang dat de schijfremmen vervangen worden.

Goedkope remschijven INFINITI QX50 I

De auto komt tot stilstand wanneer de remblokken en -schijven samen zorgen voor frictie. De remblokken zitten in een veerpoot. Op de veerpoot zit een remklauw. De remklauw zit over de remschijf. Een verantwoorde remweg wordt mede veroorzaakt door de juiste remblokken en -schijven. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Last van piepen?

Houdt u altijd rekening met feestdagen en zondagen. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Om een APK-verlening te krijgen, moeten de remschijven vaak vervangen worden. Dit zal de APK-keurmeester aan u laten weten. Ook in de achterste remschijven zitten wiellagers. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw INFINITI komen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.