Remschijven JEEP

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Verschillen tussen remschijven

BrakeMax houdt de kosten laag. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw JEEP, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Door de frictie tussen te remonderdelen ontstaat verslijting. De benodigde minimale dikte voor uw remschijven kunt u vinden bij de productinformatie op onze site.

Roest op de remschijven

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons en nieuwe rubberdelen. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd.

Remonderdelen auto

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

Bekijk ook alle jeep remschijven op RemOnderdelen.nl