Remschijven LDV

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Verschillen tussen remschijven

Check eerst even of wij de juiste remschijven op voorraad hebben, als u ze zelf gaat vervangen. Wij controleren altijd bij de LDV dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Garages monteren vaak remschijven en -blokken. Bij het maken van remmen staat veiligheid voorop.

Roest op de remschijven

Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. De toekomst heeft elektrisch remmen in petto. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en ABS

Remonderdelen auto

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Voertuigen zonder een geldige APK mogen de weg niet op. Deze schijven zitten vaak op snellere auto/’s. Bij ons krijgt u rond de 50% korting op de adviesprijs en ook nog een jaar garantie. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Bekijk ook alle ldv remschijven op RemOnderdelen.nl