100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LDV
Gekozen auto:LDV 200 Bestelwagen 1.9 D 64 PK
Bouwjaar 10.1994 - 03.1996

Remschijven LDV 200 Bestelwagen 1.9 D

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.
Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Last van piepen?

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Gietijzer en legeringen worden gegoten.

Remblokken en -schijven speciaal voor uw LDV 200 Bestelwagen 1.9 D

Houd de staat van uw remmen in de gaten, ze zijn heel belangrijk! Bij AutoOnderdelenExpert koopt u de remonderdelen voor groothandelprijzen. Er zijn veel onderdelen die samenwerken met de remschijven. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor.

Goedkope remschijven LDV 200 Bestelwagen

De benodigde minimale dikte voor uw remschijven kunt u vinden bij de productinformatie op onze site. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.