Remschijven MASERATI

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Roest op de remschijven

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Af en toe zitten achter op de auto ook nog remschijven. De remweg wordt onnodig verlengd wanneer u met onjuiste onderdelen rijdt. Dankzij de ventilatie-koelribben tussen de remschijf in, kan de warmte makkelijker worden afgevoerd. Zodra de minimale dikte bereikt is, moet de remschijf vervangen worden

Remonderdelen MASERATI

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Van het merk BrakeMax hebben wij geperforeerde sport-remschijven. Deze schijven zijn voorzien van perforaties waardoor de koeling optimaal is. Daarbij zijn ze gemaakt van een hoog gekoolde legering. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Verschillen tussen remschijven

Het abs-systeem gaat ook in werking wanneer u op een glad wegdek rijdt. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Door circulatie van het voertuig wordt afvalwarmte gecreëerd. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Bekijk ook alle maserati remschijven op RemOnderdelen.nl