Remschijven MERCEDES-BENZ

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remonderdelen MERCEDES-BENZ

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Als u de remschijf voorziet van een laag coating, voorkomt u roestvorming. Check uw slijtgrage onderdelen tijdig. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

Verschillen tussen remschijven

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Veel schijven hebben verschillende boutgaten en diameters. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen.

Roest op de remschijven

Er komt heel veel kracht op te staan. Het is dus belangrijk dat de dikte van de schijfrem altijd in de gaten wordt gehouden. Als de remklauw vast zit, slijten de remschijven scheef. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Alle remmen kunnen kapot gaan na een tijdje. Een remschijf, remklauw en een paar remblokken zitten sowieso op een wiel.

Bekijk ook alle mercedes-benz remschijven op RemOnderdelen.nl