Remschijven MERCEDES-BENZ

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Uw eigen remschijven vervangen

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. BrakeMax houdt de kosten laag. Het merk ABS is van goede kwaliteit, deze schijven monteert uw garage ook en voldoet aan alle EU-keuringen. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Goedkope remschijven MERCEDES-BENZ

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen.

Kromme remschijven

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons, nieuwe rubberdelen, nieuwe veren en nieuw handremmechanisme. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu.