brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 300 245PK
Bouwjaar 09-2015 - heden

Remschijven MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 300

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Remschijven achterzijde

Uw eigen remschijven vervangen

Door de frictie tussen te remonderdelen ontstaat verslijting. De toekomst heeft elektrisch remmen in petto. Geperforeerde remschijven worden ook wel sportschijven genoemd. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.

Geventileerde remschijven

Versleten remdelen zijn niet te voorkomen. Als er een minimale dikte bereikt is, is het van belang dat de schijfremmen vervangen worden. Elke MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 300 heeft een eigen VIN-nummer. Er zijn veel onderdelen die samenwerken met de remschijven.

Remonderdelen MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205)

Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij de APK worden ook de remschijven getest. De APK let ook op verroesting. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur.