100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SL Coupé (C107) 350 SLC 200 PK
Bouwjaar 01.1972 - 02.1976

Remschijven MERCEDES-BENZ SL Coupé (C107) 350 SLC

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Goedkope remschijven MERCEDES-BENZ SL Coupé (C107) 350 SLC

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. De remweg wordt onnodig verlengd wanneer u met onjuiste onderdelen rijdt.

Remblokken en -schijven speciaal voor uw MERCEDES-BENZ SL Coupé (C107)

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIACIVECOSMARTLINCOLNROVER. Versleten remschijven veroorzaken doorgaans een resonerend geluid. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Last van piepen?

De remschijf kan van de naaf gehaald worden zodra u opmerkt dat de diameter klopt. Als deze klopt, ziet u 4 of 5 gaten van de wielbouten en de centreerschroef. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Voertuigen zonder een geldige APK mogen de weg niet op. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.