100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SL Coupé (C107) 380 SLC 218 PK
Bouwjaar 07.1980 - 08.1981

Remschijven MERCEDES-BENZ SL Coupé (C107) 380 SLC

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Remblokken en -schijven speciaal voor uw MERCEDES-BENZ SL Coupé (C107) 380 SLC

In de remklauw zit de handrem vaak verstopt. Wij bieden 3 verschillende gradaties in kwaliteit aan voor uw auto. De remdelen kunnen gaan vervormen. Dan gaat de auto trillen bij het remmen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Goedkope remschijven MERCEDES-BENZ SL Coupé (C107)

Wij bieden 3 verschillende kwaliteiten aan. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Check eerst even of wij de juiste remschijven op voorraad hebben, als u ze zelf gaat vervangen. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

Last van piepen?

Alle remmen kunnen kapot gaan na een tijdje. Na een aantal keren geremd te hebben, is het remoppervlakte weer roestvrij. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Wanneer er scheuren in de remschijf zitten, is dat ook een APK-afkeur. Bepaalde fabrikanten (zoals BREMBO) hebben hun eigen gieterijen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.