100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SL Coupé (C107) 450 SLC 218 PK
Bouwjaar 09.1975 - 08.1979

Remschijven MERCEDES-BENZ SL Coupé (C107) 450 SLC

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Remblokken en -schijven speciaal voor uw MERCEDES-BENZ SL Coupé (C107) 450 SLC

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ SL Coupé (C107). U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Dankzij de ventilatie-koelribben tussen de remschijf in, kan de warmte makkelijker worden afgevoerd. Wanneer u uw rempedaal harder indrukt, zet dit meer kracht op de remblokken. BREMBO ATE TEXTAR ALLIED TRW CONTINENTAL FEDRAL MOGUL.

Last van piepen?

Als de APK verlopen is, mag je nog twee weken rijden met het ongeldige voertuig. De remweg wordt onnodig verlengd wanneer u met onjuiste onderdelen rijdt. Garages monteren vaak remschijven en -blokken. Doorgaans hebben auto/’s geventileerde remschijven Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel.

Goedkope remschijven MERCEDES-BENZ

APK test onder andere de werking van de remmen. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.