100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SL Coupé (C107) 450 SLC 225 PK
Bouwjaar 01.1973 - 11.1975

Remschijven MERCEDES-BENZ SL Coupé (C107) 450 SLC

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Goedkope remschijven MERCEDES-BENZ SL Coupé (C107) 450 SLC

De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Last van piepen?

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Het remsysteem wordt onder andere gevormd door de remschijven en -blokken. Bijvoorbeeld een remschijf en -blok. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU.

Remblokken en -schijven speciaal voor uw MERCEDES-BENZ SL Coupé (C107)

Gietijzer komt minder vaak voor als component. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden. Aan weerszijden van de auto moet de handrem werken. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.