100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SL Coupé (C107) 450 SLC 5.0 241 PK
Bouwjaar 06.1978 - 02.1980

Remschijven MERCEDES-BENZ SL Coupé (C107) 450 SLC 5.0

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Last van piepen?

De prestatie van het remmen is afhankelijk van de schijf. Wanneer u uw rempedaal harder indrukt, zet dit meer kracht op de remblokken. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Wanneer er op de achteras ook remschijven zitten, zitten daar ook remblokken op.

Goedkope remschijven MERCEDES-BENZ SL Coupé (C107) 450 SLC 5.0

Remmen is de auto stoppen, of tot stilstand dwingen. Door groeven in de remonderdelen kan de remweg langer worden. Versleten remschijven veroorzaken doorgaans een resonerend geluid. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Remblokken en -schijven speciaal voor uw MERCEDES-BENZ SL Coupé (C107)

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ROVERVAUXHALLDAIMLER. Ook in de achterste remschijven zitten wiellagers. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Bij de APK worden remschijven vaak afgekeurd.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.