100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SL (R107) 300 SL 180 PK
Bouwjaar 09.1985 - 08.1989

Remschijven MERCEDES-BENZ SL (R107) 300 SL

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven voorzijde

Remblokken en -schijven speciaal voor uw MERCEDES-BENZ SL (R107) 300 SL

Garages monteren vaak remschijven en -blokken. Uitvoeringen komen vaak massief en geventileerd voor. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Last van piepen?

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Wanneer er op de achteras ook remschijven zitten, zitten daar ook remblokken op. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSANLADALINCOLNLAND ROVER. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ SL (R107), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Goedkope remschijven MERCEDES-BENZ

Veel te goedkope onderdelen zijn vaak niet getest en voldoen niet aan de door de EU gestelde veiligheidseisen. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden. De remweg wordt onnodig verlengd wanneer u met onjuiste onderdelen rijdt. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.