100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SL (R107) 300 SL 188 PK
Bouwjaar 09.1985 - 08.1989

Remschijven MERCEDES-BENZ SL (R107) 300 SL

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven voorzijde

Last van piepen?

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Het remsysteem wordt onder andere gevormd door de remschijven en -blokken. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ SL (R107) 300 SL dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MASERATIGMCDAIMLER.

Goedkope remschijven MERCEDES-BENZ SL (R107)

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Gietijzer komt minder veel voor als component. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Remblokken en -schijven speciaal voor uw MERCEDES-BENZ

De toekomst heeft elektrisch remmen in petto. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Een trillende auto duidt op een probleem met de remmen. Dit moet worden opgelost. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. APK test onder andere de werking van de remmen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.