100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SL (R107) 350 SL 200 PK
Bouwjaar 05.1971 - 12.1976

Remschijven MERCEDES-BENZ SL (R107) 350 SL

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Remblokken en -schijven speciaal voor uw MERCEDES-BENZ SL (R107) 350 SL

Voertuigen zonder een geldige APK mogen de weg niet op. De remdelen zijn aan vervanging toe wanneer zij te dun zijn geworden. Als u de remslang (die nog aan de klauw vast zit) niet wilt beschadigen, moet u de remklauw ophangen aan de veerpoot met een ijzerdraad zodra het wiel los zit. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARUSAABVW VOLKSWAGENFORDPORSCHE. BrakeMax houdt de kosten laag.

Last van piepen?

Ook goede banden zorgen voor een kortere remweg. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Door kleverige remklauwen kan het zo zijn dat de auto te veel naar één kant trekt. Wij bieden 3 verschillende gradaties in kwaliteit aan voor uw auto. Ook in de achterste remschijven zitten wiellagers.

Goedkope remschijven MERCEDES-BENZ SL (R107)

Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Roest op de remschijf zorgt voor minder remvermogen. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.