100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SL (R107) 350 SL 195 PK
Bouwjaar 05.1971 - 02.1980

Remschijven MERCEDES-BENZ SL (R107) 350 SL

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Last van piepen?

Geperforeerde remschijven worden ook wel sportschijven genoemd. De remdelen kunnen gaan vervormen. Dan gaat de auto trillen bij het remmen. In de remklauw zit de handrem vaak verstopt. Wanneer er geremd wordt, trekt de auto aan één kant.

Goedkope remschijven MERCEDES-BENZ SL (R107) 350 SL

Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Een trillende auto duidt op een probleem met de remmen. Dit moet worden opgelost. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Remblokken en -schijven speciaal voor uw MERCEDES-BENZ SL (R107)

Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.