100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SL (R107) 380 SL 218 PK
Bouwjaar 09.1980 - 08.1981

Remschijven MERCEDES-BENZ SL (R107) 380 SL

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Goedkope remschijven MERCEDES-BENZ SL (R107) 380 SL

Een rotor (schijfrem) is een remsysteem dat samenwerkt met remblokken. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Het abs-systeem gaat in werking bij een noodstop. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Door kleverige remklauwen kan het zo zijn dat de auto te veel naar één kant trekt.

Remblokken en -schijven speciaal voor uw MERCEDES-BENZ SL (R107)

De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Er komt remvloeistof door de leiding wanneer het rempedaal wordt ingedrukt.

Last van piepen?

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Versleten remschijven veroorzaken doorgaans een resonerend geluid. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.