100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SL (R107) 380 SL 204 PK
Bouwjaar 09.1980 - 08.1985

Remschijven MERCEDES-BENZ SL (R107) 380 SL

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Goedkope remschijven MERCEDES-BENZ SL (R107) 380 SL

Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Je kunt bij ons betalen via iDeal en MisterCash Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Remblokken en -schijven speciaal voor uw MERCEDES-BENZ SL (R107)

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FORDCHRYSLERALFA ROMEOLANCIA. Bij het maken van remmen staat veiligheid voorop. Van het merk BrakeMax hebben wij geperforeerde sport-remschijven. Deze schijven zijn voorzien van perforaties waardoor de koeling optimaal is. Daarbij zijn ze gemaakt van een hoog gekoolde legering. Een verantwoorde remweg wordt mede veroorzaakt door de juiste remblokken en -schijven. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen.

Last van piepen?

Versleten remschijven veroorzaken doorgaans een resonerend geluid. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto. Door de frictie tussen te remonderdelen ontstaat verslijting.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.