100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SL (R107) 420 SL 204 PK
Bouwjaar 01.1986 - 08.1989

Remschijven MERCEDES-BENZ SL (R107) 420 SL

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven voorzijde

Remblokken en -schijven speciaal voor uw MERCEDES-BENZ SL (R107) 420 SL

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ SL (R107) komen. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. BrakeMax is een merk geperforeerde schijven met normale diameters. De auto komt tot stilstand wanneer de remblokken en -schijven samen zorgen voor frictie. De remblokken zitten in een veerpoot. Op de veerpoot zit een remklauw. De remklauw zit over de remschijf.

Goedkope remschijven MERCEDES-BENZ

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Kromme remdelen veroorzaken trillingen in het stuur of rempedaal. Wanneer er scheuren in de remschijf zitten, is dat ook een APK-afkeur.

Last van piepen?

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CADILLACROVERLOTUSSKODASUZUKITOYOTA. Deze schijven zitten vaak op snellere auto/’s. Bij ons krijgt u rond de 50% korting op de adviesprijs en ook nog een jaar garantie. De remdelen zijn aan vervanging toe wanneer zij te dun zijn geworden. Er komt heel veel kracht op te staan. Het is dus belangrijk dat de dikte van de schijfrem altijd in de gaten wordt gehouden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.