100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SL (R107) 420 SL 218 PK
Bouwjaar 01.1986 - 08.1989

Remschijven MERCEDES-BENZ SL (R107) 420 SL

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven voorzijde

Last van piepen?

Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Bij het aansluiten van slangen en tangen komt er vaak remvloeistof vrij. Wanneer er scheuren in de remschijf zitten, is dat ook een APK-afkeur. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

Goedkope remschijven MERCEDES-BENZ SL (R107) 420 SL

Garages monteren vaak remschijven en -blokken. Als u de remslang (die nog aan de klauw vast zit) niet wilt beschadigen, moet u de remklauw ophangen aan de veerpoot met een ijzerdraad zodra het wiel los zit. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Er zijn veel onderdelen die samenwerken met de remschijven.

Remblokken en -schijven speciaal voor uw MERCEDES-BENZ SL (R107)

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ATE en Rofren Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij het maken van remmen staat veiligheid voorop.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.