100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SL (R107) 450 SL 218 PK
Bouwjaar 09.1975 - 10.1980

Remschijven MERCEDES-BENZ SL (R107) 450 SL

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Last van piepen?

Door de frictie tussen te remonderdelen ontstaat verslijting. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. BREMBO maakt gebruik van high carbon: een hoge kwaliteits legering.

Goedkope remschijven MERCEDES-BENZ SL (R107) 450 SL

De diameter van de remschijf moet ook gelijk zijn. APK test onder andere de werking van de remmen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ SL (R107). Versleten remdelen zijn niet te voorkomen. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

Remblokken en -schijven speciaal voor uw MERCEDES-BENZ

Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Als er een minimale dikte bereikt is, is het van belang dat de schijfremmen vervangen worden. Van het merk BrakeMax hebben wij geperforeerde sport-remschijven. Deze schijven zijn voorzien van perforaties waardoor de koeling optimaal is. Daarbij zijn ze gemaakt van een hoog gekoolde legering.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.