100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SL (R107) 450 SL 224 PK
Bouwjaar 10.1972 - 10.1980

Remschijven MERCEDES-BENZ SL (R107) 450 SL

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Remblokken en -schijven speciaal voor uw MERCEDES-BENZ SL (R107) 450 SL

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe veren, nieuwe rubberdelen, nieuwe glijbussen en nieuwe pistons. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Het merk ABS is van goede kwaliteit, deze schijven monteert uw garage ook en voldoet aan alle EU-keuringen.

Last van piepen?

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Houd de staat van uw remmen in de gaten, ze zijn heel belangrijk! Versleten remschijven zijn te herkennen aan de dikte. Het loopoppervlak moet een minimale dikte hebben. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ SL (R107), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Goedkope remschijven MERCEDES-BENZ

De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. De staat van de remblokken en -schijven bepaalt onder andere de lengte van de remweg.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.