100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SL (R107) 500 SL 223 PK
Bouwjaar 01.1986 - 08.1989

Remschijven MERCEDES-BENZ SL (R107) 500 SL

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven voorzijde

Goedkope remschijven MERCEDES-BENZ SL (R107) 500 SL

Wanneer er geremd wordt, trekt de auto aan één kant. Een trillende auto duidt op een probleem met de remmen. Dit moet worden opgelost. Door kleverige remklauwen kan het zo zijn dat de auto te veel naar één kant trekt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULTDODGEDAFFIAT.

Remblokken en -schijven speciaal voor uw MERCEDES-BENZ SL (R107)

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en Brembo Voorkomen is altijd beter dan genezen. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer.

Last van piepen?

Gietijzer komt minder vaak voor als component. Bij het maken van de remschijven staat veiligheid op nummer één. Veel schijven hebben verschillende boutgaten en diameters. De APK let ook op verroesting. Versleten remschijven zijn te herkennen aan de dikte. Het loopoppervlak moet een minimale dikte hebben.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.