100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SL (R107) 500 SL 241 PK
Bouwjaar 05.1980 - 12.1981

Remschijven MERCEDES-BENZ SL (R107) 500 SL

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven voorzijde

Remblokken en -schijven speciaal voor uw MERCEDES-BENZ SL (R107) 500 SL

Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Lucas en Rofren De APK let ook op verroesting. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ SL (R107) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Goedkope remschijven MERCEDES-BENZ

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Dit veroorzaakt doorgaans een schurend geluid. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Dankzij rembekrachtiging hoeft u minder kracht op het rempedaal uit te oefenen. Een trillende auto duidt op een probleem met de remmen. Dit moet worden opgelost.

Last van piepen?

De auto moet altijd in een rechte lijn afremmen en niet naar één zijde trekken. De remschijf zit doorgaans gemonteerd op een wielnaaf. Remmen zijn nodig voor goede veiligheid in uw auto. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.