100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SL (R107) 500 SL 245 PK
Bouwjaar 01.1986 - 08.1989

Remschijven MERCEDES-BENZ SL (R107) 500 SL

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven voorzijde

Goedkope remschijven MERCEDES-BENZ SL (R107) 500 SL

Gietijzer met een zekere legering, bijvoorbeeld GG20. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ SL (R107) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het merk ABS is van goede kwaliteit, deze schijven monteert uw garage ook en voldoet aan alle EU-keuringen. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Remblokken en -schijven speciaal voor uw MERCEDES-BENZ

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Dankzij rembekrachtiging hoeft u minder kracht op het rempedaal uit te oefenen. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Uitvoeringen komen vaak massief en geventileerd voor.

Last van piepen?

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Wij bieden 3 verschillende kwaliteiten aan. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.