100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SL (R107) 560 SL 230 PK
Bouwjaar 09.1985 - 12.1989

Remschijven MERCEDES-BENZ SL (R107) 560 SL

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.
Stofplaten remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Remblokken en -schijven speciaal voor uw MERCEDES-BENZ SL (R107) 560 SL

Bij AutoOnderdelenExpert koopt u de remonderdelen voor groothandelprijzen. Auto schijven moeten binnen bepaalde hokjes vallen. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. De remonderdelen zijn enorm belangrijk in een voertuig en daarom moeten ze regelmatig worden gecontroleerd. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen.

Goedkope remschijven MERCEDES-BENZ SL (R107)

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past. Alle andere chassis-onderdelen staan buiten het remsysteem. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Bij de APK worden remschijven vaak afgekeurd. Bij het monteren van remmen moet men de juiste benodigdheden gebruiken.

Last van piepen?

Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Check eerst even of wij de juiste remschijven op voorraad hebben, als u ze zelf gaat vervangen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.