100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SL (R129) 300 SL 190 PK
Bouwjaar 03.1989 - 08.1993

Remschijven MERCEDES-BENZ SL (R129) 300 SL

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Remblokken en -schijven speciaal voor uw MERCEDES-BENZ SL (R129) 300 SL

Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Bij het monteren van remmen moet men de juiste benodigdheden gebruiken. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ SL (R129) past.

Last van piepen?

Met behulp van een naaf zitten de remschijven vast aan de wielen. De remschijven draaien dus mee met de wielen. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Als er een minimale dikte bereikt is, is het van belang dat de schijfremmen vervangen worden. Bijvoorbeeld een remschijf en -blok. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

Goedkope remschijven MERCEDES-BENZ

Remmen is de auto stoppen, of tot stilstand dwingen. Van het merk BrakeMax hebben wij geperforeerde sport-remschijven. Deze schijven zijn voorzien van perforaties waardoor de koeling optimaal is. Daarbij zijn ze gemaakt van een hoog gekoolde legering. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.