100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SL (R129) 600 394 PK
Bouwjaar 07.1992 - 10.2001

Remschijven MERCEDES-BENZ SL (R129) 600

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Last van piepen?

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Bij het aansluiten van slangen en tangen komt er vaak remvloeistof vrij. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ SL (R129) 600.

Remblokken en -schijven speciaal voor uw MERCEDES-BENZ SL (R129)

Een remschijf, remklauw en een paar remblokken zitten sowieso op een wiel. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. AUDI BMW MERCEDES PORSCHE maken vaak gebruik van geperforeerde remschijven. Bij AutoOnderdelenExpert koopt u de remonderdelen voor groothandelprijzen.

Goedkope remschijven MERCEDES-BENZ

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Het merk ABS is van goede kwaliteit, deze schijven monteert uw garage ook en voldoet aan alle EU-keuringen. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.