100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SL (R129) 600 SL 408 PK
Bouwjaar 02.1992 - 08.1994

Remschijven MERCEDES-BENZ SL (R129) 600 SL

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven achterzijde

Goedkope remschijven MERCEDES-BENZ SL (R129) 600 SL

Een piepend geluid hoor je als het remblok tegen de buitenste of binnenste rand loopt. Een rotor (schijfrem) is een remsysteem dat samenwerkt met remblokken. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Remblokken en -schijven speciaal voor uw MERCEDES-BENZ SL (R129)

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen en nieuw handremmechanisme. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

Last van piepen?

Je kunt bij ons betalen via AfterPay en MisterCash Bij schijfremmen komen haarscheuren ook erg vaak voor. Gedurende het niet-remmen moeten de remblokken vrij zijn van de remklauwen. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.