100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SL (R129) SL 73 AMG 525 PK
Bouwjaar 01.1999 - 12.2001

Remschijven MERCEDES-BENZ SL (R129) SL 73 AMG

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Remblokken en -schijven speciaal voor uw MERCEDES-BENZ SL (R129) SL 73 AMG

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Hoger remvermogen komt door een grotere schijf. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. Versleten remschijven veroorzaken doorgaans een resonerend geluid.

Goedkope remschijven MERCEDES-BENZ SL (R129)

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VOLVOBUICKLADAFIATSSANGYONGPONTIAC. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

Last van piepen?

In de remklauw zit de handrem vaak verstopt. Voorkomen is altijd beter dan genezen. Doorgaans hebben auto/’s geventileerde remschijven De minimale dikte moet worden gewaarborgd.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.