100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SL (R230) 350 245 PK
Bouwjaar 03.2003 - 01.2012

Remschijven MERCEDES-BENZ SL (R230) 350

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven voorzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Last van piepen?

AUDI BMW MERCEDES PORSCHE maken vaak gebruik van geperforeerde remschijven. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Bij het maken van remmen staat veiligheid voorop. Het abs-systeem gaat in werking bij een noodstop.

Remblokken en -schijven speciaal voor uw MERCEDES-BENZ SL (R230) 350

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Door een schijf te voorzien van een hittebestendige spray, kan roest voorkomen worden. Auto onderdelen koopt u altijd veilig en goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.

Goedkope remschijven MERCEDES-BENZ SL (R230)

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SMARTMERCEDES-BENZTOYOTA. U moet de juiste remmen hebben, wil u een goede auto rijden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.