100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SL (R230) 500 306 PK
Bouwjaar 10.2001 - 01.2012

Remschijven MERCEDES-BENZ SL (R230) 500

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven voorzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Goedkope remschijven MERCEDES-BENZ SL (R230) 500

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ SL (R230) past.

Last van piepen?

Versleten remschijven veroorzaken doorgaans een resonerend geluid. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Na remonderhoud moet de computer vaak worden gereset.

Remblokken en -schijven speciaal voor uw MERCEDES-BENZ

De maximale en minimale dikte van de remonderdelen kunt u vinden op onze website. Als de remklauw vast zit, slijten de remschijven scheef. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Ook goede banden zorgen voor een kortere remweg.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.