100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SL (R230) 55 AMG 517 PK
Bouwjaar 03.2006 - 01.2012

Remschijven MERCEDES-BENZ SL (R230) 55 AMG

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Goedkope remschijven MERCEDES-BENZ SL (R230) 55 AMG

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren en nieuwe rubberdelen. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie.

Last van piepen?

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ SL (R230). Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MAZDANISSANLEXUSDACIABEDFORD. Een verantwoorde remweg wordt mede veroorzaakt door de juiste remblokken en -schijven. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Remblokken en -schijven speciaal voor uw MERCEDES-BENZ

Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Bij het aansluiten van slangen en tangen komt er vaak remvloeistof vrij. Een remschijf mag nooit vibreren.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.