100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SL (R230) 600 500 PK
Bouwjaar 04.2003 - 01.2012

Remschijven MERCEDES-BENZ SL (R230) 600

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Last van piepen?

Deze kwaliteiten bieden wij aan: standaard (ABS), premium (Brembo) of de sport schijven (Brakemax). Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Als u de remschijf voorziet van een laag coating, voorkomt u roestvorming.

Remblokken en -schijven speciaal voor uw MERCEDES-BENZ SL (R230) 600

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Een remschijf, remklauw en een paar remblokken zitten sowieso op een wiel. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Bij het maken van remmen staat veiligheid voorop.

Goedkope remschijven MERCEDES-BENZ SL (R230)

De remonderdelen zijn enorm belangrijk in een voertuig en daarom moeten ze regelmatig worden gecontroleerd. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.