100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SL (R230) 600 517 PK
Bouwjaar 03.2006 - 01.2012

Remschijven MERCEDES-BENZ SL (R230) 600

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Goedkope remschijven MERCEDES-BENZ SL (R230) 600

Gietijzer komt minder vaak voor als component. In de remklauw zit de handrem vaak verstopt. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Bij het maken van de remschijven staat veiligheid op nummer één. Er komt heel veel kracht op te staan. Het is dus belangrijk dat de dikte van de schijfrem altijd in de gaten wordt gehouden.

Last van piepen?

Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Meer warmte-afvoer komt door meer massa. BrakeMax is een merk geperforeerde schijven met normale diameters. Om een APK-verlening te krijgen, moeten de remschijven vaak vervangen worden. Dit zal de APK-keurmeester aan u laten weten. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Remblokken en -schijven speciaal voor uw MERCEDES-BENZ SL (R230)

Geperforeerde schijven zorgen voor een betere warmte-afvoer. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ komen. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.