100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SL (R230) 63 AMG 525 PK
Bouwjaar 03.2008 - 01.2012

Remschijven MERCEDES-BENZ SL (R230) 63 AMG

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Goedkope remschijven MERCEDES-BENZ SL (R230) 63 AMG

Goedkopere remonderdelen zijn vaak niet goed getest. Remmen zijn nodig voor goede veiligheid in uw auto. Kapotte remmen kunnen meer oorzaken hebben dan alleen het onderhoud. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLETSMARTSAABGMCDAIHATSU. Wanneer u uw rempedaal harder indrukt, zet dit meer kracht op de remblokken.

Remblokken en -schijven speciaal voor uw MERCEDES-BENZ SL (R230)

Alle andere chassis-onderdelen staan buiten het remsysteem. Aan weerszijden van de auto moet de handrem werken. AUDI BMW MERCEDES PORSCHE maken vaak gebruik van geperforeerde remschijven. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. Wanneer er diepe groeven zichtbaar zijn in de remschijf, betekent dit vaak dat de minimale dikte bereikt is. Dit komt niet door de APK.

Last van piepen?

Veel schijven hebben verschillende boutgaten en diameters. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Ook aan trillingen of duidelijke beschadigingen zoals groeven.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.