100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SL (R230) 65 AMG 612 PK
Bouwjaar 03.2004 - 01.2012

Remschijven MERCEDES-BENZ SL (R230) 65 AMG

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Remblokken en -schijven speciaal voor uw MERCEDES-BENZ SL (R230) 65 AMG

Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ SL (R230). Van het merk BrakeMax hebben wij geperforeerde sport-remschijven. Deze schijven zijn voorzien van perforaties waardoor de koeling optimaal is. Daarbij zijn ze gemaakt van een hoog gekoolde legering. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu.

Goedkope remschijven MERCEDES-BENZ

Een verantwoorde remweg wordt mede veroorzaakt door de juiste remblokken en -schijven. De remdelen zijn aan vervanging toe wanneer zij te dun zijn geworden. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Last van piepen?

De staat van de remblokken en -schijven bepaalt onder andere de lengte van de remweg. Je kunt bij ons betalen via iDeal en PayPal Door circulatie van het voertuig wordt afvalwarmte gecreëerd. De minimale dikte moet worden gewaarborgd. Alle andere chassis-onderdelen staan buiten het remsysteem.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.