100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SL (R230) 65 AMG Black Series 670 PK
Bouwjaar 07.2008 - 01.2012

Remschijven MERCEDES-BENZ SL (R230) 65 AMG Black Series

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Remblokken en -schijven speciaal voor uw MERCEDES-BENZ SL (R230) 65 AMG Black Series

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Door groeven in de remonderdelen kan de remweg langer worden. Aan weerszijden van de auto moet de handrem werken.

Goedkope remschijven MERCEDES-BENZ SL (R230)

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Als de remmen veel worden gebruikt en oververhit raken, ontstaat “fading”. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. De prestatie van het remmen is afhankelijk van de schijf.

Last van piepen?

Deze kwaliteiten bieden wij aan: standaard (ABS), premium (Brembo) of de sport schijven (Brakemax). Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo. Er zijn veel gemotiveerde remfabrikanten, hier noemen we er een paar. Een remschijf, remklauw en een paar remblokken zitten sowieso op een wiel. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.