100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SL (R231) 63 AMG 585 PK
Bouwjaar 04.2014 - tot heden

Remschijven MERCEDES-BENZ SL (R231) 63 AMG

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven achterzijde

Goedkope remschijven MERCEDES-BENZ SL (R231) 63 AMG

Roest op de remschijf zorgt voor minder remvermogen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HONDAIVECOCITROEN. Houdt u altijd rekening met feestdagen en weekend. Versleten remschijven zijn te herkennen aan de dikte. Het loopoppervlak moet een minimale dikte hebben.

Last van piepen?

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Check uw slijtgrage onderdelen tijdig. Tijdens het remmen ontstaat wrijving en hier komt veel kracht bij vrij. Wanneer er diepe groeven zichtbaar zijn in de remschijf, betekent dit vaak dat de minimale dikte bereikt is. Dit komt niet door de APK.

Remblokken en -schijven speciaal voor uw MERCEDES-BENZ SL (R231)

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Voorkomen is altijd beter dan genezen. Geperforeerde schijven zorgen voor een betere warmte-afvoer. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.