100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SL (R231) 63 AMG 571 PK
Bouwjaar 07.2018 - tot heden

Remschijven MERCEDES-BENZ SL (R231) 63 AMG

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven achterzijde

Last van piepen?

Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Roest op de remschijf zorgt voor minder remvermogen. Geperforeerde remschijven worden ook wel sportschijven genoemd. Door circulatie van het voertuig wordt afvalwarmte gecreëerd.

Remblokken en -schijven speciaal voor uw MERCEDES-BENZ SL (R231) 63 AMG

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Er zijn veel gemotiveerde remfabrikanten, hier noemen we er een paar. Check uw slijtgrage onderdelen tijdig. Gietijzer met een zekere legering, bijvoorbeeld GG20. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ SL (R231) past.

Goedkope remschijven MERCEDES-BENZ

Als u de remslang (die nog aan de klauw vast zit) niet wilt beschadigen, moet u de remklauw ophangen aan de veerpoot met een ijzerdraad zodra het wiel los zit. Zodra de minimale dikte bereikt is, moet de remschijf vervangen worden Een verminderde stop-afstand kan zorgen voor een groter risico op een ongeluk. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.