100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SL (R231) 63 AMG 564 PK
Bouwjaar 01.2012 - tot heden

Remschijven MERCEDES-BENZ SL (R231) 63 AMG

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven achterzijde

Goedkope remschijven MERCEDES-BENZ SL (R231) 63 AMG

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ SL (R231) komen. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Het merk ABS is van goede kwaliteit, deze schijven monteert uw garage ook en voldoet aan alle EU-keuringen. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Last van piepen?

Er wordt gewerkt met een maximale dikte vd remschijf als deze nieuw is en een minimale dikte. Garages monteren vaak remschijven en -blokken. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Remblokken en -schijven speciaal voor uw MERCEDES-BENZ

APK test onder andere de werking van de remmen. Geperforeerde remschijven worden ook wel sportschijven genoemd. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.