100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SL (R231) 63 AMG 537 PK
Bouwjaar 01.2012 - tot heden

Remschijven MERCEDES-BENZ SL (R231) 63 AMG

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven achterzijde

Last van piepen?

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Door op tijd de remblokken te vervangen, valt slijtage van de remschijf te voorkomen. Als de remmen veel worden gebruikt en oververhit raken, ontstaat “fading”. Door groeven in de remonderdelen kan de remweg langer worden.

Goedkope remschijven MERCEDES-BENZ SL (R231) 63 AMG

Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Er zijn veel onderdelen die samenwerken met de remschijven. Houdt u altijd rekening met feestdagen en zondagen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ SL (R231), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Remblokken en -schijven speciaal voor uw MERCEDES-BENZ

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. De toekomst heeft elektrisch remmen in petto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.