100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SL (R231) 65 AMG 630 PK
Bouwjaar 05.2012 - tot heden

Remschijven MERCEDES-BENZ SL (R231) 65 AMG

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven achterzijde

Last van piepen?

Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Na het gietproces moet de casting uitwerken. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ SL (R231) 65 AMG, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een trillende auto duidt op een probleem met de remmen. Dit moet worden opgelost.

Remblokken en -schijven speciaal voor uw MERCEDES-BENZ SL (R231)

Er wordt gewerkt met een maximale dikte vd remschijf als deze nieuw is en een minimale dikte. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. De benodigde minimale dikte voor uw remschijven kunt u vinden bij de productinformatie op onze site.

Goedkope remschijven MERCEDES-BENZ

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. BrakeMax houdt de kosten laag. Ook aan trillingen of duidelijke beschadigingen zoals groeven. De auto komt tot stilstand wanneer de remblokken en -schijven samen zorgen voor frictie. De remblokken zitten in een veerpoot. Op de veerpoot zit een remklauw. De remklauw zit over de remschijf. Welke onderdelen slijten wel in uw auto?

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.