100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SLC (R172) AMG SLC 43 367 PK
Bouwjaar 01.2016 - tot heden

Remschijven MERCEDES-BENZ SLC (R172) AMG SLC 43

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven voorzijde

Last van piepen?

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Bij het aansluiten van slangen en tangen komt er vaak remvloeistof vrij. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof.

Goedkope remschijven MERCEDES-BENZ SLC (R172) AMG SLC 43

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Remblokken en -schijven speciaal voor uw MERCEDES-BENZ SLC (R172)

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Door op tijd de remblokken te vervangen, valt slijtage van de remschijf te voorkomen. Er zijn veel onderdelen die samenwerken met de remschijven. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Auto schijven moeten binnen bepaalde hokjes vallen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.