100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SLK (R170) 200 136 PK
Bouwjaar 09.1996 - 03.2000

Remschijven MERCEDES-BENZ SLK (R170) 200

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven voorzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Remblokken en -schijven speciaal voor uw MERCEDES-BENZ SLK (R170) 200

Door kleverige remklauwen kan het zo zijn dat de auto te veel naar één kant trekt. Voertuigen die de openbare weg op gaan, hebben altijd aparte remmen. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Dankzij rembekrachtiging hoeft u minder kracht op het rempedaal uit te oefenen.

Last van piepen?

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FERRARISEATLAND ROVERBEDFORD. BrakeMax is een merk geperforeerde schijven met normale diameters. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Wanneer u uw rempedaal harder indrukt, zet dit meer kracht op de remblokken.

Goedkope remschijven MERCEDES-BENZ SLK (R170)

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Check uw slijtgrage onderdelen tijdig. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.